Volgens tennislegende Graf gaat Serena Williams beste tennisster ooit worden

17 January 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 17 januari 2019-  Voor de Duitse tennislegende Steffi Graf is het zo goed als zeker: Serena Williams gaat de meeste Grand Slams ooit winnen.  De 37-jarige Amerikaanse is nog 1 titel verwijderd van het record van Margaret Court, die 24 grandslamzeges op haar naam heeft staan.
“Misschien nog niet hier bij de Australian Open, maar ik ben ervan overtuigd dat zij nog een Grand Slam gaat winnen”, zegt Graf, die in haar loopbaan 22 titels op de Grand Slams verzamelde, tegen de krant Herald Sun.

Verloren finales
Williams won 2 jaar geleden op Melbourne haar 23ste titel terwijl ze 8 weken zwanger was. Na haar zwangerschap was de fysiek sterke Amerikaanse 2 keer dicht bij de evenaring van het record van de Australische Court, die op haar hoogtepunt was tussen 1960 en 1973. Williams verloor de finales van Wimbledon en de US Open.

37 jaar oud
Hoewel Williams al 37 jaar is, denkt Graf dat ze het record van Court nog gaat evenaren. De 49-jarige oud-tennisster zou niet verbaasd zijn als de Amerikaanse zelfs op 25 titels komt.

-sportnieuws.nl-