Agüero bezorgt City zege op West Ham

28 February 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 28 februari 2019 – Manchester City had in het Etihad Stadium behoorlijk wat moeite met West Ham. Pas na een klein uur spelen kwam de ploeg van coach Josep Guardiola tot scoren. Sergio Agüero benutte een penalty, nadat de net ingevallen Bernardo Silva in het zestienmetergebied werd neergelegd door Felipe Anderson.
Philippe Sandler bleef de hele wedstrijd op de bank bij City en moet dus nog wachten op zijn competitiedebuut. ‘The Citizens’ hebben met nog tien wedstrijden voor de boeg een punt achterstand op Liverpool.
Op Stamford Bridge kwam Chelsea na een klein uur spelen op voorsprong tegen Tottenham via een doelpunt van Pedro. In de slotfase bepaalde Kieran Trippier de eindstand op 0-2 door de bal na een misverstand met doelman Hugo Lloris in eigen doel te werken.
Door de nederlaag is de achterstand van de ‘Spurs’ op nummer twee City nu acht punten. Chelsea bezet de zesde plaats.

-nu.nl-