FC Nantes wilt dat Cardiff eerste betaling voor vermiste Sala voldoet

7 February 2019

In: Sport
Comments: 0

 Donderdag 7 Februari 2019 – FC Nantes heeft volgens verschillende Britse media met stappen gedreigd tegen Cardiff City. De Franse club zou de eerste aanbetaling willen hebben voor Emiliano Sala, de spits die onlangs vermist raakte. Volgens de media, waaronder de BBC en Sky Sports, wil Nantes een eerste aanbetaling van 5 miljoen pond (5,7 miljoen euro). Dat is een derde van het totale transferbedrag van 15 miljoen pond. Nantes zou Cardiff nu hebben bedreigd met gerechtelijke stappen, als de club uit Wales niet binnen tien dagen de eerste termijn voldoet. Cardiff zou vooralsnog niet willen betalen, omdat de club uit de Engelse Premier League eerst wil dat het vliegtuig waarin Sala en piloot David Ibbotson zaten, boven water wordt gehaald. Ook wil de club, die stelt verrast te zijn door de verklaring, de verschillende onderzoeken afwachten.

-nu.nl-