Feyenoord verliest KNVB-beker wedstrijd tegen Ajax

28 February 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 28 februari 2019 – De teleurstelling was gister groot bij Feyenoord na de nederlaag in de TOTO KNVB-beker tegen Ajax (0-3). Door het verlies zagen de Rotterdammers de laatste kans op een prijs vervliegen.
Door de grote achterstand in de competitie op koploper PSV en Ajax (15 en 13 punten) was de beker voor Feyenoord de enige mogelijkheid om het teleurstellend verlopen seizoen nog van enige glans te voorzien.
De openingstreffer van Matthijs de Ligt vlak voor rust bleek echter onoverkomelijk. Via Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek liepen de gasten zelfs uit naar 0-3.
Het lukte Van Bronckhorst in de rust niet om zijn elftal op scherp te zetten, want vier minuten na de hervatting maakte Tagliafico er 0-2 van.

-nu.nl-