Trainer Sarri bezorgd na grootste nederlaag Chelsea in Premier League

11 February 2019

In: Sport
Comments: 0

Maandag 11 februari 2019 – Trainer Maurizio Sarri van Chelsea begrijpt dat zijn positie onder druk staat na de afgang tegen Manchester City. Met 6-0 werd de grootste nederlaag in de clubgeschiedenis geleden sinds de oprichting van de Premier League in 1992.
Chelsea is met name in uitwedstrijden aan een dramatische reeks bezig. In 2019 werd door nederlagen bij Arsenal (2-0), Bournemouth (4-0) en Manchester City (6-0) nog geen punt gepakt op vreemde bodem. De kampioen van 2017 is afgegleden naar de zesde plaats in de Premier League.
Manchester City is met 65 punten en een beter doelsaldo dan Liverpool koploper van de Premier League. Liverpool heeft weliswaar een wedstrijd minder gespeeld, maar in Engeland geeft dat niet de doorslag bij het bepalen van de stand op de ranglijst.

-nu.nl-