Ajacieden Ziyech en De Jong lijken op tijd fit voor uitduel met AZ

16 March 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 16 maart 2019 – Ajax-trainer Erik ten Hag lijkt zondag in de topper in de Eredivisie tegen AZ gewoon op Hakim Ziyech, Frenkie de Jong en Noussair Mazraoui te kunnen rekenen. Het drietal trainde zaterdag met de groep mee.
De Jong (lies) en Ziyech (kuit) lieten vanwege blessures het gewonnen inhaalduel met PEC Zwolle (2-1) aan zich voorbijgaan. Mazraoui viel in die wedstrijd met een enkelblessure uit.
Ten Hag zette donderdag nog een vraagteken achter de naam van het drietal, maar aangezien zij zaterdag vol meededen aan de laatste training, lijken zij fit genoeg om te kunnen spelen.
Ook Dusan Tadic, die vanwege maagklachten donderdag binnen voor zichzelf trainde, verscheen zaterdag eveneens op het trainingsveld.
AZ-Ajax begint zondag om 14.30 uur ( Nederlandse tijd )en staat onder leiding van arbiter Serdar Gözübüyük. PSV gaat in de vroege wedstrijd op zondag op bezoek bij VVV-Venlo (aftrap: 12.15 uur).
Bij puntenverlies van concurrent PSV en een zege van Ajax, nemen de Amsterdammers de koppositie over van de Eindhovenaren.

-Bron: nu.nl-