‘Clarence Seedorf genoemd als nieuwe trainer Real Madrid’

9 March 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 09 maart 2019 – Oud-voetballer Clarence Seedorf wordt door Real Madrid gezien als de potentiële opvolger van trainer Santiago Solari. Dat meldt het Spaanse medium AS. De trainer is één van de kandidaten om interim-trainer te worden in het Estadio Santiago Bernabéu. De huidige eindverantwoordelijke, Solari, ligt zwaar onder vuur na de uitschakeling van Real Madrid in de Champions League na de 4-1 thuisnederlaag tegen Ajax.

Diner idee
Clarence Seedorf was bij die pot aanwezig. Hij nam deel aan een diner tussen de directies van beide clubs, en sprak daar met Real-voorzitter Florentino Perez. Die raakte kennelijk zo onder de indruk van Seedorf, dat hij de ex-prof nu ziet als tijdelijke opvolger van Solari.

Geschiedenis
De voormalig middenvelder, die tussen 1996 en 2000 al speler was van de Koninklijke, trainde eerder al in Spanje. Afgelopen seizoen had hij Deportivo La Coruña een paar maanden onder zijn hoede. Toen kon hij niet voorkomen dat de club degadeerde en vertrok. Inmiddels is Seedorf bondscoach van Kameroen.

-sportnieuws.nl-