Guardiola over Juve-gerucht: ‘Ik ga nergens heen’

10 March 2019

In: Sport
Comments: 0

Zondag 10 maart 2019 – Pep Guardiola pijnst er niet over om Manchester City komende zomer te verlaten. De Spaanse manager las de afgelopen dagen in Italiaanse media dat hij komende zomer naar Juventus zou gaan, om daar Massimiliano Allegri op te volgen. ,,Ik weet hoe het tegenwoordig werkt met de sociale media, maar ik snap niet waarom de media zomaar wat zeggen”, zei Guardiola na de zege van zijn ploeg op Watford (3-1). ,,Mijn contract hier loopt nog twee jaar door. Ik ga nergens anders heen, of ze moeten me ontslaan. Als ze willen dat ik blijf, dan blijf ik” zegt hij over de steenrijke eigenaren.

Loopbaan
Guardiola (48) werkt sinds 2016 bij Manchester City, waarmee hij vorig seizoen de Premier League won. De Catalaan vierde eerder grote successen met FC Barcelona en Bayern München. Zelf speelde Guardiola een paar jaar in Italië, bij Brescia en AS Roma.

Juve
Allegri leidde Juventus 4 keer achter elkaar naar de ‘dubbel’ in Italië. Zijn contract in Turijn loopt nog 1 jaar door. Allegri zei onlangs dat hij na het seizoen met de clubleiding gaat praten over de toekomst.

-sportnieuws.nl-