Juventus heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden

17 March 2019

Zondag 17 maart 2019 – Juventus heeft zondag een pijnlijke nederlaag geleden op bezoek bij Genoa. De koploper in de Serie A ging met 2-0 onderuit tegen de nummer twaalf. Het was voor de ploeg van trainer Massimiliano Allegri de eerste competitienederlaag van dit seizoen.
Zonder Cristiano Ronaldo, die rust kreeg, incasseerde Juventus in de tweede helft twee treffers. Stefano Sturaro schoot Genoa in de 72e minuut op voorsprong, waarna Goran Pandev de voorsprong van de thuisploeg verdubbelde.
Paulo Dybala leek Juventus vlak na rust op 0-1 te schieten, maar na ingrijpen van de videoscheidsrechter werd die treffer afgekeurd wegens buitenspel.
Trainer Allegri had ook vaste basisspelers Wojciech Szczesny (keeper), Giorgio Chiellini en Blaise Matuidi rust gegeven in Genua.
Ondanks het verlies blijft Juventus met een ruime voorsprong koploper in de Serie A. De club uit Turijn heeft met een wedstrijd meer gespeeld achttien punten meer dan nummer twee Napoli. Genoa stijgt naar de twaalfde plaats.
Juventus is op 10 april de tegenstander van Ajax in de kwartfinales van de Champions League.

-Bron: nu.nl-