Zinedine Zidane heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn rentree als trainer van Real Madrid

17 March 2019

In: Sport
Comments: 0

Zine Zidane over verliesZondag 17 maart 2019 – Zinedine Zidane heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn rentree als trainer van Real Madrid, dat zaterdagavond met 2-0 won van Celta de Vigo. De Fransman genoot met volle teugen van zijn terugkeer in het Estadio Santiago Bernabéu.
“Er is niet veel veranderd sinds de laatste keer dat ik hier was en ik voel me nog altijd thuis hier”, zei Zidane na het treffen in Madrid. “Ik ben betrokken bij bijna elke afdeling van de club en voel me fantastisch. De sfeer is goed, iedereen wil het seizoen zo goed mogelijk afsluiten.”
Zidane, die in mei 2018 vertrok bij Real omdat de club in zijn ogen behoefte had aan een andere trainer, keerde vorige week maandag terug bij de ‘Koninklijke’. De oud-middenvelder is bij de Madrilenen de opvolger van Santiago Solari, die het veld moest ruimen na een reeks teleurstellende resultaten.
Het dit seizoen teleurstellend presterende Real luisterde de rentree van de 46-jarige Zidane op door Celta met 2-0 te verslaan. Isco tekende in de 62e minuut voor de openingstreffer, waarna Gareth Bale een kwartier voor tijd de zege veiligstelde.

-Bron: nu.nl-