14-jarig zoontje Ronaldinho tekent bij Cruzeiro langlopend eertse contract

8 April 2019

In: Sport
Comments: 0

Zondag 07 april 2019 – Joao Mendes de Assis Moreira heeft een 6-jarig contract getekend bij de Braziliaanse voetbalclub Cruzeiro. De naam zegt je misschien nog niet zo veel, maar het gaat hier om de 14-jarige zoon van voetballegende Ronaldinho.
De club zegt heel blij te zijn dat ze ‘een van de meest belovende jonge sterren van het Braziliaanse voetbal’ hebben vastgelegd. “We hopen dat hij snel in het 1e team kan aansluiten”, luidt het op de website over de tienerbelofte.

Blij
De zoon van de voormalig wereldster van FC Barcelona is zelf ook zeer tevreden met zijn mooie contract. “Dit is de club die voor mij de deuren heeft geopend. Ik voel veel voor Cruzeiro en hoop snel mijn talent te kunnen laten zien.”

Zoon van Ronaldinho
Joao Mendes trainde eerder al mee bij Cruzeiro zonder dat de club wist wie zijn beroemde vader was. Pas toen hij werd opgenomen in de club maakte hij bekend dat Ronaldinho zijn vader was. Slim gedaan!
-sportnieuws.nl-