Arsenal is naar de vierde plek in de Premier League gestegen

16 April 2019

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 16 april 2019 – De ploeg van trainer Unai Emery won dankzij een bizarre blunder met 0-1 bij Watford. Pierre-Emerick Aubameyang tekende bij Watford-Arsenal al na tien minuten voor de enige treffer van de wedstrijd, met dank aan Ben Foster. De doelman van de thuisploeg treuzelde veel te lang met het wegschieten van de bal en zag de bal uiteindelijk via het been van de jagende Aubameyang in het doel belanden.
Het ging van kwaad tot erger voor Watford, dat een minuut later met tien man verder moest. De spits, Troy Deeney deelde een elleboogstoot uit aan Lucas Torreira en kreeg een directe rode kaart van scheidsrechter Craig Pawson.
Arsenal slaagde er met één man meer op het veld niet meer in de score te vergroten, maar had aan de minieme zege wel genoeg om de vierde plek over te nemen van Chelsea. De ‘Blues’ hebben eveneens 66 punten, maar een minder goed doelsaldo. Chelsea heeft bovendien een wedstrijd meer gespeeld. De ploeg van trainer Javier Gracia staat op de tiende plek met 46 punten.
-nu.nl-