Kluivert belangrijk voor AS Roma

4 April 2019

Donderdag 4 april 2019- In de Serie A was Kluivert belangrijk voor AS Roma, die in eigen huis niet wist te winnen van Fiorentina: 2-2. De oud-Ajacied was bij zowel de 1-1 van Nicolo Zaniolo als de 2-2 van Diego Perotti de aangever en werd in de 58ste minuut gewisseld.

Rick Karsdorp mocht na 68 minuten nog zijn opwachting maken bij Roma, dat voor de derde competitiewedstrijd op rij zonder zege bleef. De Romeinen staan op de teleurstellende zevende plek met 48 punten.

Napoli verloor met 2-1 van Empoli, waardoor de landstitel voor Juventus bijna een feit is. ‘De Oude Dame’ koestert met nog acht speelronden te gaan een voorsprong van achttien punten op naaste belager Napoli.

Internazionale won zonder de geblesseerde Stefan de Vrij met 0-4 bij Genoa. Mauro Icardi, die in de clinch lag met de clubleiding en daardoor lange tijd niet in actie kwam, stond aan de aftrap en tekende vijf minuten voor rust voor de 0-2 door een strafschop te benutten. Voor Icardi was het zijn eerste goal van 2019.

-Bron: nu.nl-