Danny Makkelie is komende zomer als VAR actief op het WK voor vrouwen.

3 May 2019

In: Sport
Comments: 0

Vrijdag 3 mei 2019- De 36-jarige Makkelie geldt als één van de meest ervaren video-arbiters. Hij was vorig jaar zomer al VAR bij vijf wedstrijden op het WK voor mannen en vervulde die functie eind 2018 ook tijdens twee duels bij het WK voor clubs.

Als scheidsrechter werd Makkelie dit seizoen meer dan ooit ingezet tijdens Europese duels. FC Porto-Liverpool was vorige maand al zijn zesde Champions League-wedstrijd van het seizoen.

Het WK voor vrouwen is van vrijdag 7 juni tot en met zondag 7 juli De nummers één en twee en de vier beste nummers drie van de zes poules bereiken de knock-outfase. De Nederlander is een van de vijftien videoscheidsrechters op het eindtoernooi in Frankrijk.

-nu.nl-