FC Barcelona zet flinke stap richting finale van de Champions League

2 May 2019

Comments: 0

Donderdag 2 mei 2019 – FC Barcelona heeft gisteren een flinke stap in de richting van de finale van de Champions League gezet. De Catalanen waren thuis tegen Liverpool zeker niet de betere ploeg, maar sloegen aan de hand van Lionel Messi drie keer toe: 3-0.
Luis Suárez opende na 25 minuten op knappe wijze de score, waarna Lionel Messi de voorsprong een kwartier voor tijd verdubbelde.
Het hoogtepunt van de avond was de 3-0 van Messi, die de bal acht minuten voor tijd uit een vrije trap fraai in de bovenhoek krulde. Het was bovendien zijn zeshonderdste doelpunt voor de club.
Lionel Messi durft zich ondanks de 3-0-zege van FC Barcelona op Liverpool nog niet zeker te wanen van een plek in de finale van de Champions League. “Het is zeker niet beslist”, zei de aanvoerder na afloop. “We moeten nog in een historisch stadion spelen, waar clubs het altijd moeilijk hebben”, zo verwees hij naar Anfield Road.
De return op Anfield Road is op dinsdag 7 mei. Een dag later staat de wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur op het programma. De winnaars van beide duels treffen elkaar op zaterdag 1 juni in Madrid.
-nu.nl-