Maradona raadt mensen af om naar z’n ‘eigen’ film te gaan

22 May 2019

Comments: 0

Woensdag 22 mei 2019 – Deze week is op het beroemde filmfestival in Cannes een film over het leven van Diego Maradona in première gegaan. Een film over een van de beste voetballers ter wereld, daar wil je toch heen? Nou, als je het aan de Argentijn zelf vraagt, kun je beter thuis blijven.

Maradona is het namelijk totaal niet eens over de woorden die op het affiche van ‘zijn’ film staan: ‘Rebel. Held. Hosselaar. God’. Met de term ‘hosselaar’ is Maradona niet zo blij en dus raad hij iedereen af om naar zijn eigen film te gaan.
“Ik heb helemaal niks of niemand gehosseld, ik kreeg geld om achter een bal aan te rennen. Als ze mensen proberen te trekken met dit soort teksten, dan zijn ze niet goed bezig. Ik vind de titel stom. En als ik een titel stom vind, dan ga ik de film zelf ook stom vinden. Ga niet naar de bioscoop”, aldus Maradona tegen Univision.
De officiële titel van de film is overigens gewoon ‘Diego Maradona’

Zelf niet aanwezig
Maradona was zelf al niet aanwezig bij de première in Cannes. Volgens de officiële verklaringen omdat hij een ‘een schouderblessure die medische aandacht vraagt’. Mensen twijfelen nu of dat wel dé reden was.

De film over het leven van Maradona is vanaf donderdag 8 augustus in de bioscoop in Nederland te zien.

-sportnieuws.nl-