Nieuw interim bestuur Surinaamse Dambond op kennismakingsbezoek bij minister Sport- en Jeugdzaken

6 May 2019

Comments: 0

Maandag 6 mei 2019 – Het nieuw interim bestuur van de Surinaamse Dambond, onder voorzitterschap van Nelius Codrington, heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan de minister van Sport- en Jeugdzaken, Lalinie Gopal. Tijdens dit bezoek zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot de structuren voor een goede communicatie en zijn ook de uitdagingen waarmee de bond te kampen heeft ter sprake gekomen. Minister Gopal en waarnemend directeur van Sportzaken, Mitchell Kisoor, hebben in het kader van een efficiëntere samenwerking afspraken gemaakt met betrekking tot de regulering en transparantie van het algemeen subsidie beleid. Ook heeft het ministerie de toezegging gedaan om initiatieven van de bond die bijdragen aan de ontwikkeling van de denksport te ondersteunen.
¬-Ministerie van Sport- en Jeugdzaken-