Trainer Ten Hag wil bij Ajax blijven als clubleiding aan wensen voldoet

4 May 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 04 mei 2019 – Erik ten Hag heeft de intentie om bij Ajax te blijven, maar de succesvolle coach heeft wel enkele wensen waaraan het bestuur van de club moet voldoen.

Door het succes van Ajax wordt Ten Hag vooral in buitenlandse media in verband gebracht met enkele Europese topclubs. “Dat is geen abracadabra”, zegt Ten Hag zaterdag tegen Het Parool. “Maar als de redenen waarom je als trainer en club bij elkaar bent gekomen nog overeind

staan en het verwachtingspatroon reëel is, dan is er aanleiding om de samenwerking te vervolgen.”

“Ik heb wel een aantal eisen, of eisen. Noem het wensen, uitgangspunten”, zegt de 49-jarige coach. “Als de club daar nee tegen zegt, dan maak ik misschien een andere keuze. Maar dat is niet mijn intentie.” Ten Hag zegt in het interview niet wat zijn wensen precies zijn.

De trainer maakt dit seizoen nog kans op drie prijzen met Ajax, waar de prijzenkast sinds 2014 niet meer werd bijgevuld.

Zondag spelen de Amsterdammers in de bekerfinale tegen Willem II, in de Eredivisie heeft de ploeg met twee duels te gaan alles in eigen hand en in de Champions League staat Ajax na een 0-1-uitzege op Tottenham Hotspur met één been in de finale.

-Bron: nu.nl-