Hazard vertrekt bij Chelsea en tekent voor vijf jaar bij Real Madrid

8 June 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 08 juni 2019 – Eden Hazard speelt vanaf komend seizoen voor Real Madrid. De Spaanse topclub bereikte vrijdagavond een akkoord met Chelsea over de overgang van de Belgische aanvaller, die een contract tot de zomer van 2024 tekent in Madrid.

De 28-jarige Hazard wordt volgende week donderdag gepresenteerd door Real, mits hij de medische keuring in Estádio Santiago Bernabéu doorstaat.

Het is onbekend welk bedrag met de transfer is gemoeid, maar naar verluidt legt Real Madrid meer dan 100 miljoen euro neer voor Hazard.

De transfer van Hazard naar ‘De Koninklijke’ hing al enige tijd in de lucht. Na afloop van de gewonnen Europa League-finale met Chelsea liet de spits al weten dat hij dacht zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld voor de Londense club.

Voor Real Madrid is Hazard al de vierde aanwinst voor komend seizoen. Eerder versterkte de nummer drie van afgelopen seizoen in La Liga zich met spits Luka Jovic (Eintracht Frankfurt) en de Brazilianen Éder Militão (FC Porto) en Rodrygo (Santos).

-Bron: nu.nl-