Pellegrini op het punt de transfer naar Juventus af te ronden

30 June 2019

Comments: 0

Zondag 30 juni 2019 – Luca Pellegrini staat op het punt om zijn transfer naar Juventus af te ronden nadat hij zich vandaag heeft gemeld voor de medische keuring.
De linksback wordt naar verwachting voor tien miljoen euro overgenomen van AS Roma, terwijl Leonardo Spinazzola de omgekeerde weg gaat bewandelen. Pellegrini, international van Italië Onder-21, speelde tijdens de tweede seizoenshelft van de afgelopen jaargang op huurbasis voor Cagliari, waar hij twaalf wedstrijden in de Serie A speelde.
Met zijn transfer krijgt Maurizio Sarri de beschikking over een nieuwe vleugelverdediger, nadat de nieuwe trainer van i Bianconeri geen gebruik meer wilde maken van Spinazzola. Zijn inbreng bleef afgelopen seizoen beperkt onder Massimiliano Allegri.
De veelzijdige 26-jarige Italiaan doorliep zaterdag met succes een medische keuring bij i Giallorossi en zou als rechtsback de opvolger kunnen worden van Alessandro Florenzi, die in verband wordt gebracht met InternazionaleDe komst van Pellegrini zou snel kunnen worden opgevolgd door de komst Adrien Rabiot. Goal kan bevestigen dat Juventus een overeenkomst heeft bereikt met de middenvelder, nadat hij weigerde een nieuw contract te tekenen bij Paris Saint-Germain.
Rabiot gaat een vijfjarig contract ondertekenen bij de Italiaans landskampioen, waarmee hij zeven miljoen euro per seizoen zal verdienen. Daarnaast zal de moeder van Rabiot, Veronique, die als zijn zaakwaarnemer fungeert, een commissie van tien miljoen euro ontvangen.
Juventus’ sportief directeur Fabio Paratici vloog vrijdag naar Parijs om de onderhandelingen af te ronden en er is een overeenkomst bereikt. Terwijl verwacht wordt dat Rabiot overgenomen wordt van PSG, zou Juve-verdediger Leonardo Bonucci op weg kunnen zijn naar het Parc des Princes.
PSG lijkt naast de komst van Ajax-verdediger Matthijs de Ligt te grijpen, die op weg is naar Juventus, en daarom heeft de Franse landskampioen contact gelegd met de vertegenwoordigers van Bonucci. PSG’s sportief directeur Leonardo is begonnen met voorzichtige gesprekken met vertegenwoordigers van de Italiaanse veteraan om van hem de nieuwste topaankoop te maken.
Ze zullen willen profiteren van de extra concurrentie bij Juventus. Mocht de aankoop van De Ligt zoals gepland doorgaan, dan lijkt de weg vrij om te vertrekken voor een speler die bijna 250 wedstrijden voor la Vecchia Signora heeft gespeeld.
Juve heeft zich deze zomer al verzekerd van de komst van Turkse verdediger Merih Demiral, die wordt overgenomen van Sassuolo. Hierdoor neemt de kans toe dat Bonucci de club zou mogen verlaten.
-goal.com-