Venzuela speelt ook in tweede wedstrijd gelijk

19 June 2019

Comments: 0

Woensdag 19 juni 2019 – Venezuela heeft gister ook het tweede duel op de Copa América gelijk gespeeld. De wedstrijd tegen Brazilie eindigde mede door ingrijpen van de VAR in 0-0. David Neres had net als bij het openingsduel met Bolivia (3-0-zege) een basisplaats en werd in de tweede helft opnieuw gewisseld.

Brazilië maakte twee doelpunten die werden afgekeurd na ingrijpen van de VAR. Kort na rust werd een goal van Gabriel Jesus afgekeurd, omdat Roberto Firmino buitenspel stond. De videoscheidsrechter zag later dat Firmino hands had gemaakt bij een treffer van Philippe Coutinho.

Kort voor rust scoorde Firmino zelf, maar de scheidsrechter keurde die treffer af wegens een overtreding van de aanvaller.

Stand groep A Copa América

· 1. Brazilië 2-4 (+3)

· 2. Peru 2-4 (+2)

· 3. Venezuela 2-2 (0)

· 4. Bolivia 2-0 (-5)

Zaterdag strijdt Brazilië met Peru om groepswinst in poule A. Venezuela en Bolivia hopen nog op een plek in de knock-out fase.

-Anastacia Derby-.