Het onderdirectoraat Recreatie & Sport gestart met een klas tegen klas toernooi.

12 July 2019

Comments: 0

Vrijdag 12 juli 2019 – Het onderdirectoraat Recreatie & Sport van het ministerie van sport- en jeugdzaken is gestart met een klas tegen klas toernooi.
De meisjes van de zesde klassen van de Shri Ganesh school en O.S. 2 Marowijne hebben de spits afgebeten. Na een eindstand van 2 – 2 won Shri Ganesh middels penalties met 4 – 2.
Hierna kwamen de jongens van dezelfde klassen tegen elkaar uit waarbij de jongens van O.S. 2 Marowijne met 3 – 1 hebben gewonnen. Vervolgens kwamen de meisjes en als laatste de jongens van de zesde klassen van Otto Huishoudschool tegen elkaar in actie. Bij de meisjes zegevierde 6b met 3 – 2 over 6a en bij de jongens 6a met 4 – 1 over 6b. vandaag komen de zesde klassen van Polanen 2 tegen elkaar uit waarna het toernooi na het toelatingsexamen op 23 juli met de halve finale wordt voortgezet.
-ministerie van sport- en jeugdzaken-