Mendy moet de eerste weken missen bij nieuwe club Real Madrid

26 July 2019

Comments: 0

Vrijdag 26 juli 2019 – Ferland Mendy werd deze zomer met veel bombarie binnengehaald bij Real Madrid. De Franse linksback kwam voor 48 miljoen euro over van Olympique Lyon. De 24-jarige Mendy is in de voorbereidingstrip geblesseerd geraakt en moet nu de eerste weken van het seizoen missen

Real Madrid maakte niet bekend hoe lang Mendy nodig heeft om te herstellen, maar volgens Spaanse media gaat het om 3 tot 4 weken.

Aankopen
De 24-jarige linksback kwam voor 48 miljoen euro over van Olympique Lyon. Real Madrid trok ook veel geld uit voor Eden Hazard (100 miljoen), Luka Jovic (60 miljoen), Éder Militão (50 miljoen euro) en Rodrygo (45 miljoen euro). Na een teleurstellend jaar wil trainer Zinedine Zidane komend seizoen met de Madrilenen weer meedoen om de prijzen.

Blessure Asensio
Eerder in de week raakte ook Marco Asensio geblesseerd in de VS. De Spanjaard liep een zware knieblessure op en staat maanden aan de kant. Real Madrid begint het seizoen op 17 augustus tegen Celta de Vigo. De ploeg van Zidane oefent vrijdag in New Jersey nog tegen stadgenoot Atlético.
-sportnieuws-