Officieel: Patrick Kluivert wordt hoofd jeugdopleiding van FC Barcelona

26 July 2019

Comments: 0

Vrijdag 26 juli 2019 – Patrick Kluivert scoorde tussen 1998 en 2004 liefst 122 keer in 257 duels voor FC Barcelona. Nu is de 43-jarige terug bij de Spaanse topclub als hoofd jeudopleiding. FC Barcelona maakte bekend dat Kluivert een tweejarig contract heeft getekend als leidinggevende van de befaamde jeugdopleiding.

Shane
Zijn zoontje Shane (11 jaar) speelt sinds de zomer van 2017 van FC Barcelona, nadat de familie Kluivert twee jaar geleden vanuit Parijs verhuisde naar Barcelona. Kluivert werkte daar eerst als analist voor de Spaanse televisie en was het afgelopen jaar assistent-bondscoach bij Kameroen. Hij en Clarence Seedorf werden ontslagen door de voetbalbond van Kameroen na de uitschakeling in de achtste finales van de Afrika Cup in Egypte.
-sportnieuws-