Roche mag het na de Tour ook in Clásica San Sebastian doen voor Sunweb

31 July 2019

Comments: 0

Woensdag 31 juli 2019 – Team Sunweb start zaterdag in de Clásica San Sebastian met Nicolas Roche als kopman. Ploegleider Michiel Elijzen denkt dat de Ier, die zondag de Tour de France afsloot, een rol kan spelen in de lastige finale van de Baskische koers.

Goed afzetten voor slotklim
“De route is iets aangepast in vergelijking met de afgelopen jaren, maar de laatste klim voor de finish is zoals altijd het punt waarop we moeten focussen. We hebben een sterke ploeg waarmee we Nicolas in de juiste positie voor de finale willen brengen. Hij heeft in de Tour laten zien hoe goed zijn vorm is”, aldus Elijzen.

Sunweb heeft ook nog een andere troef. De Zwitser Marc Hirschi, de wereldkampioen bij de beloften, zit ook bij de selectie. “Hij is net teruggekeerd van een hoogtestage.” De ploeg van Sunweb in San Sebastian bestaat verder uit de Belgen Jan Bakelants en Louis Vervaeke, de Duitsers Johannes Fröhlinger en Florian Stork en de Amerikaan Chad Haga.
-sportnieuws-