Atalanta United wint de Campeonese Cup

15 August 2019

Comments: 0

Donderdag 15 augustus 2019 – ‘The Five Stripes’ wonnen woensdagavond met 3-2 van Club América in de finale van de Campeones Cup, waarin de kampioen van Mexico het opneemt tegen de kampioen van de Verenigde Staten.
‘The Five Stripes’ nam in de vijfde minuut de leiding via Emerson Hyndman. Renato Ibarra (ex-Vitesse) bracht de Mexicanen kort daarna op gelijke hoogte.
Atlanta wist niet tot veel kansen te komen in de eerste helft en kreeg na rust een domper te verwerken, nadat Roger Martínez er 1-2 van maakte. De achterstand werd in een tijdsbestek van vijf minuten ongedaan gemaakt door goals van Jeff Larentowicz en clubtopscorer Josef Martínez. Laatstgenoemde benutte een strafschop.
Een rode kaart voor Bruno Valdez hielp Atlanta verder in het zadel. Atlanta United staat tweede in de Eastern Conference en speelt op 28 augustus nog de Amerikaanse bekerfinale tegen Minnesota FC.
-nu.nl-