De kans dat Neymar t贸ch terugkeert naar FC Barcelona is groot

30 August 2019

Comments: 0

Vrijdag 30 augustus 2019 – De kans is groot dat Neymar t贸ch terugkeert naar FC Barcelona. Sky Sport Italia-journalist Gianluca Di Marzio meldt donderdagmiddag dat Barcelona en Paris Saint-Germain de transfer aan het afronden zijn.
Het lijkt er dus op dat Bar莽a de clubleiding van de Fransen net op tijd heeft weten te overtuigen met een bod. Al maanden wordt er gespeculeerd over een vertrek van Neymar bij PSG, maar geen enkel bod leek goed genoeg. Zowel Barcelona als Real Madrid waagde meerdere pogingen in de hoop de Braziliaanse superster in te lijven.
Sky Sport Italia schrijft dat de deal een kwestie van tijd is: als alles volgens planning verloopt kunnen de handtekeningen al binnen enkele uren gezet worden. Het is nog niet bekend hoeveel Bar莽a betaalt voor Neymar. De kans is ook aanwezig dat er spelers vanuit Barcelona betrokken zijn bij de deal.
Als Neymar terugkeert bij Bar莽a zou dat een sensatie van jewelste betekenen. In 2017 werd Neymar de duurste speler ter wereld door Cataloni毛 te verruilen voor Parijs. Destijds was er 222 miljoen euro gemoeid met de deal.
-voetbalprimeur.nl-