Drie spelers van het Surinaams nationaal elftal staan in de belangstelling van Europese profclubs

14 August 2019

Comments: 0

Dinsdag 13 augustus 2019 –Dimitri Apai, Renzo Akrosie en Gleofilo Vlijter staan in de belangstelling van Europese profclubs. De 25 jarige Apai heeft een stage aanbieding van het Maltese FC Mosta op zak. De 22 jarige Akrosie kan bij Gudja United FC, eveneens in Malta, een contract in de wacht slepen. Voor de 19 jarige Vlijter die afgelopen seizoen uitkwam voor Kir Schmona (Israël) zijn er diverse Europese clubs in de markt. Natio startte in Nederland met de voorbereiding op het Nations League toernooi van september/oktober en november 2019. Tijdens deze trainingskamp zijn ze uitgekomen tegen drie clubs: Almere City waarbij ze met 2-0 verloren, tegen Telstar speelden ze met 1-1 gelijk en de laatste wedstrijd werd tegen RKSV afgewerkt en natio won met 3-2
-SBA / Anastacia Derby-