Gleofilo Vlijter tekent 2 jarig contract in Cyprus.

23 August 2019

Comments: 0

Vrijdag 23 augustus 2019 – Het is weer een Surinaamse voetballer gelukt een prof contract af te dwingen in Europa. Na Comvalius(Trencin) de 2e speler die tijdens de zomer window de overstap maakte heeft ook Gleofilo een 2-jarig contract getekend met een optie voor nog een jaar. Naast Vlijter kregen nog drie andere spelers van het surinaams nationaal elftal de gelegenheid om stage te lopen, Dimitri Apai en Renzo Akrosie. Renzo heeft geen contract kunnen tekenen. ‘ef ah noh luk tiedeh aw luk tamara, stage is niet gelukt vanwege mijn lengte maar ik heb me best gedaan me inzet was altijd 100%. Het was ook een leermoment voor mij want het was niet makkelijk. Dat wilt niet zeggen dat ik me droom ga verwaarlozen om prof voetballer te worden dit geeft me juist de moed om door te gaan. Aldus Renzo Akrosie op zijn FaceBook pagina.

-Anastacia Derby-

Foto: Gleofilo Vlijter, zijn zaakwaarnemer Humphry Nijman en TD Jamory Leysner van Aris Limassol FC uit Cyprus