Imanuel Zorgvol verkozen in FIBA Elite 5 groep

14 August 2019

Comments: 0

Dinsdag 13 augustus 2019 – De YDP camp in Puerto Rico is net afgesloten en Zorgvol heeft de top 5 elite gehaald uit 22 deelnemers. De 4 andere spelers zijn allen uit Puerto Rico.
Imanuel en Jayden ( FAMILIENAAM)werden geselecteerd om Suriname te vertegenwoordigen tijdens de Youth Development Program Camp in Puerto Rico. Deze talentvolle basketballers zijn in de selectie gevallen vanwege hun opvallende en bijzondere basketbal skills als ook leiderschapsvaardigheden. Dit kamp werd ondersteund door de International Basketball Federation welke als missie heeft het verder ontwikkelen en promoten van de basketbal sport middels het afwerken van dit soort interessante programs.
Ook FIBA Americas en de Caribbean Basketball Confederation (CBC) zijn bij deze missie betrokken om (jong) basketbal talent op te sporen en verder te helpen ontwikkelen. Het kamp duurde van 8 tot en met 11 augustus.
-Anastacia Derby/ Surinaamse Basketbal Associatie-