Messi vol lof: ‘De Jong gaat absoluut veel toevoegen aan FC Barcelona’

31 August 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 31 augustus 2019 – Lionel Messi heeft zich vrijdag zeer lovend uitgelaten over Frenkie de Jong. De Argentijnse sterspeler is heel blij dat de Nederlandse middenvelder deze zomer ploeggenoot van hem is geworden bij FC Barcelona.

“Het is fantastisch om Frenkie in onze ploeg te hebben. Het is een speler met heel veel kwaliteit, een jongen die absoluut veel gaat toevoegen aan Barcelona”, zegt Messi tegen FC Barcelona TV.

De Jong werd donderdag uitgeroepen tot beste middenvelder van het afgelopen Champions League-seizoen. Hij kreeg de voorkeur boven Jordan Henderson (Liverpool) en Christian Eriksen (Tottenham Hotspur).

“Frenkie heeft die prijs zeker verdiend. Hij blonk uit in de Champions League en liet het in belangrijke wedstrijden zien, tegen grote clubs”, aldus Messi, die zelf werd uitgeroepen tot beste aanvaller.

-nu.nl-