United verhuurt overbodige Alexis aan Internazionale

30 August 2019

Comments: 0

Vrijdag 30 augustus 2019 – Manchester United-aanvaller Alexis Sánchez speelt de rest van het seizoen voor Internazionale. De Italiaanse club huurt de Chileense aanvaller voor een jaar.
De dertigjarige Sánchez heeft nog een contract tot medio 2022 bij United, maar hij staat daar al lang op een zijspoor. Vorig seizoen speelde hij twintig Premier League-wedstrijden en daarin maakte hij maar een goal.
In januari 2018 betaalde United nog 34 miljoen euro aan Arsenal voor Sánchez, die behoort tot de absolute grootverdieners op Old Trafford.
Naar verluidt verdient de 128-voudig international, die ook voor Udinese en FC Barcelona speelde, zo’n 25 miljoen euro per jaar. Bij Internazionale hoopt hij zijn loopbaan een impuls te geven.
Internazionale begon sterk aan competitie
Sánchez is de tweede speler die deze zomer United verruilt voor Internazionale. Eerder deze maand tekende Romelu Lukaku een contract tot medio 2024 bij de club van Oranje-international Stefan de Vrij.
In de eerste Serie A-wedstrijd van Internazionale dit seizoen was Lukaku maandag meteen trefzeker. De ‘Nerazzurri’ wonnen met 4-0 van Lecce. Zondag speelt de ploeg van trainer Antonio Conte uit tegen Cagliari.
-nu.nl-