‘Beckham strikt eerste grote naam en haalt City-vedette naar Miami’

20 September 2019

Comments: 0

Vrijdag 20 September 2019 – In 2020 krijgt de Amerikaanse MLS er nog een attractie bij, want dan maakt Inter Miami zijn intrede in de competitie. De nieuwe club is het geesteskind van David Beckham en de gewezen Engelse sterspeler is van plan om enkele grote namen naar de VS te halen. De voorbije maanden werden al heel wat spelers aan de club gelinkt, maar nu zou Beckham ook zijn eerste grote naam bijna beet hebben.
Volgens de Independent heeft het er immers alle schijn van dat David Silva na dit seizoen de overstap naar Miami zal maken. De 33-jarige Spanjaard is einde contract bij Manchester City en gaf al aan dat dit seizoen in principe zijn laatste wordt in de Premier League. De spelmaker zet zo na tien jaar een punt achter zijn passage in het Etihad.

Lange tijd liet Silva uitschijnen dat hij daarna aan de slag zou gaan bij Las Palmas – de middenvelder is immers afkomstig van Gran Canaria. Maar nu lijkt het erop dat hij zich zal laten verleiden door het project van Beckham, die zijn ploeg rond hem zou bouwen.
-voetbalnieuws.be-