Blamage voor Tottenham in League Cup met uitschakeling tegen Colchester

25 September 2019

Comments: 0

woensdag 25 september 2019 – Tottenham Hotspur heeft in de derde ronde van de League Cup een nederlaag geleden. De Londenaren werden dinsdag na penalty’s uitgeschakeld door Colchester United, dat uitkomt op het vierde niveau in Engeland.
De verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen stond na negentig minuten spelen op bezoek bij de nummer tien van de League Two nog op 0-0. Omdat er in de League Cup geen verlenging is, moesten penalty’s de beslissing brengen.
In de strafschoppenserie faalde Christian Eriksen, waarna namens de thuisploeg Jevani Brown eveneens in de fout ging. Een misser van de Braziliaan Lucas Moura werd Tottenham vervolgens fataal.
Ook in de Premier League is Tottenham moeizaam aan het seizoen begonnen. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino staat na zes speelronden op de zevende plaats, met slechts acht punten. Manchester City en Arsenal zijn wel door. Vandaag worden de overige duels in de derde ronde afgewerkt.
-nu.nl-