De topper tussen Atlético Madrid en Real Madrid in La Liga is zaterdag in 0-0 geëindigd

29 September 2019

In: Sport
Comments: 0

Zondag 29 september 2019 – De topper tussen Atlético Madrid en Real Madrid in La Liga is zaterdag in 0-0 geëindigd. Eerder op de dag boekte Frenkie de Jong de eerste uitzege met FC Barcelona en won Matthijs de Ligt in Italië met Juventus een wedstrijd die voor keeper Gianluigi Buffon een bijzonder tintje had.
De stadsderby tussen Atlético en Real leverde weinig spektakel op in Wanda Metropolitano. Voor rust was João Félix twee keer dicht bij een treffer voor de thuisploeg en bracht Jan Oblak redding op een poging van Toni Kroos.
In de tweede helft waren de beste kansen voor ‘De Koninklijke’. Gareth Bale schoot hoog over en Oblak had een uitstekende redding in huis bij een kopbal van Karim Benzema, maar er werd niet gescoord in Madrid.
Door het gelijkspel blijft Real met vijftien punten uit zeven duels koploper in de Spaanse competitie. De voorsprong op het verrassende Granada is één punt. Atlético heeft evenveel punten als Granada, maar staat vanwege een iets minder doelsaldo derde.

-nu.nl-