Droevig nieuws uit Braziliƫ: persoonlijk drama voor legend

5 September 2019

Comments: 0

Donderdag 5 September 2019 – Droevig nieuws vanuit BraziliĆ«, waar een van de absolute legendes van de Goddelijke Kanaries een verschrikkelijk persoonlijk trauma te verwerken kreeg. Ex-wereldkampioen Cafu verloor namelijk zijn zoon aan de gevolgen van een hartstilstand.
De 30-jarige Danilo Feliciano de Moraes werd onwel tijdens een partijtje voetbal met vrienden in de buurt van Sao Paolo, waar de zoon van de voormalige rechtsachter van onder meer AS Roma en AC Milan woonde. De jongeman werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar daar kon geen hulp meer baten.

Cafu speelde 142 keer voor de SeleƧao en is daarmee Braziliaans recordinternational. In 2002 won hij als aanvoerder het WK in Japan en Zuid-Korea, waarbij Braziliƫ in de achtste finales onze Rode Duivels uitschakelden, en verwierf hij zo een iconische status in zijn thuisland. Ook in 1994 was hij er al bij.
-voetbalnieuws.be-