‘Manchester United baalt van handelswijze Real Madrid’

5 September 2019

In: Sport
Comments: 0

Donderdag 5 September 2019 – In de afgelopen transferperiode konden we meermaals lezen dat Real Madrid nog een bod zou gaan uitbrengen op Paul Pogba van Manchester United. De Red Devils kregen echter nooit een aanbieding binnen uit de Spaanse hoofdstad…
Paul Pogba bleef deze zomer bij Manchester United, maar dat had volgens The Daily Mail best willen meewerken aan een transfer. Een serieus bod van Real Madrid bleef echter uit, al kwamen er via de Spaanse media voortdurend berichten naar buiten dat trainer Zinedine Zidane zijn landgenoot graag zag komen.

Om de komst van Pogba mogelijk te maken, had Real een bod van circa 160 miljoen euro moeten uitbrengen. In dat geval was United zeker akkoord gegaan met het vertrek van de Franse sterspeler. Maar uiteindelijk is de transfer deze zomer geen moment echt aan de orde geweest.
-voetbalnieuws.be-