Neymar senior blaast transfer nieuw leven in: “Onderhandelingen zijn niet voorbij”

11 September 2019

In: Sport
Comments: 0

Woensdag 11 September 2019 – De transfersoap rond Neymar krijgt een nieuw hoofdstuk. Volgens de vader van de Braziliaanse ster zijn de onderhandelingen tussen FC Barcelona en Paris Saint-Germain nog niet voorbij.

Neymar senior was aanwezig tijdens de Edinburgh Sports Conference en reageerde tijdens dat evenement op de situatie van zijn zoon, die ongelukkig is bij PSG en deze zomer hoopte op een terugkeer naar Catalonië. PSG en Barça kwamen echter niet tot een akkoord. “Maar de onderhandelingen tussen de clubs zijn nog niet voorbij”, blaast Neymar senior het transferverhaal weer nieuw leven in.

“Een Braziliaan wil gewoon zijn waar hij gelukkig is, en hij was heel gelukkig bij Barcelona. Toen zijn vrienden hem vroegen of hij terug wilde komen, deed dat iets met hem.”

Barcelona zou een bod hebben neergelegd bij PSG waarbij Ousmane Dembélé en Ivan Rakitic naar Parijs zouden afreizen. “Als zaakwaarnemer sta je zwak als er geen structuur is waardoor je mag gaan en staan waar je wil als speler”, zegt de vader van Neymar. “Er was geen vastgestelde afkoopsom in het contract met PSG en dat maakt alles heel moeilijk. We hebben gevochten voor een akkoord. We hebben alles gegeven voor hem.”

-voetbalprimieur.nl-