Neymar weer redder van PSG

23 September 2019

Comments: 0

Maandag 23 septmber 2019 – In Frankrijk versloeg Paris Saint-Germain dankzij een late treffer van Neymar met dezelfde cijfers het Olympique Lyon van Memphis Depay en Kenny Tete. Paris Saint-Germain had het vier dagen na de klinkende 3-0-zege op Real Madrid in de Champions League beduidend lastiger tegen Olympique Lyon. De Parijzenaars werden net als in het vorige competitieduel tegen RC Strasbourg in de slotfase gered door Neymar.
De Braziliaanse vedette, die sinds zijn mislukte transfer deze zomer in onmin leeft met de supporters van PSG, kapte zich drie minuten voor tijd vrij tussen vier man in en schoof raak in de lange hoek. De treffer van Neymar was een domper voor Olympique Lyon, dat zich voornamelijk beperkte tot verdedigen en zichzelf leek te belonen met een punt. Memphis speelde bij Lyon de hele wedstrijd, Tete viel twintig minuten voor tijd in. Door de overwinning staat Paris Saint-Germain weer drie punten los aan kop in Frankrijk. Angers en OGC Nice zijn de eerste achtervolgers. Lyon wist voor de vierde keer op rij niet te winnen en staat teleurstellend negende.
-nu.nl-