‘Real Madrid moet Zidane enorm bedrag betalen bij ontslag’

20 September 2019

Comments: 0

Vrijdag 20 september 2019 – Real Madrid is niet zo goed aan het nieuwe voetbalseizoen begonnen en afgelopen woensdagavond werd er zelfs met 3-0 van Paris Saint-Germain verloren zonder sterren Neymar, Kylian Mbappé en Edinson Cavani. De Koninklijke lijkt echter wel vast te zitten aan oefenmeester Zinédine Zidane. Het zagen aan de stoelpoten van Real Madrid-trainer Zinedine Zidane is alweer begonnen.
AS meldt nu dat Real Madrid liefst 80 miljoen moet aftikken als het Zidane op straat wil zetten. Het is dus de vraag of dat snel gebeurt, maar áls het gebeurt, dan is José Mourinho de belangrijkste kandidaat om hem op te volgen. De resultaten vallen immers tegen en Marca wijst er ook op dat de transferzomer ook diepe wonden geslagen heeft in de relatie tussen Zidane en Real-voorzitter Florentino Perez. Zidane wou er immers absoluut Paul Pogba bij deze zomer, maar omdat Manchester United te moeilijk deed kreeg hij zijn zin niet. Alternatieven als Christian Eriksen en Donny van de Beek werden door Zidane dan weer afgewezen.

Nu de resultaten ook nog eens tegenvallen, zou een ontslag zelfs in de lucht hangen. Er gaan alvast twee namen van mogelijke opvolgers rond. Volgens La Repubblica zou Jose Mourinho kunnen terugkeren in het Bernabeu, terwijl Corriere dello Sport ook de naam van Massimiliano Allegri – die in de zomer vertrok bij Juventus – aan het lijstje toevoegt.

-voetbalnieuws.be-