Real Madrid verslaat sevilla in spaanse topper

23 September 2019

Comments: 0

Maandag 23 September 2019 – Real Madrid heeft zondag in de topper in La Liga gewonnen van Sevilla (0-1) Sevilla. Ondanks enkele flinke kansen voor Real, was er halverwege echter nog niet gescoord. Na ruim een uur spelen brak Real dan toch de ban in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Rechtsback Dani Carvajal haalde de achterlijn en zag zijn subtiele voorzet tegendraads binnengekopt worden door Karim Benzema. Invaller Javier ‘Chicharito’ Hernández kwam namens de Andalusiërs vlak voor tijd wel tot scoren tegen zijn oude werkgever. De goal van de Mexicaan werd echter terecht afgekeurd wegens buitenspel, waardoor Sevilla zijn eerste competitienederlaag leed. Real in punten gelijk met koploper Bilbao door de zege ging Real Madrid niet alleen Sevilla voorbij op de ranglijst, maar komt het met dertien punten op gelijke hoogte met de verrassende koploper Athletic Bilbao, dat een iets beter doelsaldo heeft. Sevilla liet na de koppositie te pakken en zakte naar plek vijf, op één punt van Real en Bilbao.
-nu.nl-