Surinaamse karateka’s treffen voorbereidingen naar de Curaçao Open Karate kampioenschappen

18 September 2019

Comments: 0

Woensdag 18 september 2019 – De Surinaamse karateka’s zijn bezig met de voorbereidingen naar de Curaçao Open Karate kampioenschappen 2019. Diverse Surinaamse karateclubs zorgen voor de afvaardiging van de deelnemers.
In gesprek met Andre Joekoe van de karateschool Seiken gaf hij het volgende aan ‘’Om goede resultaten te boeken op Curaçao moeten sporters vele offers brengen tijdens de voorbereidingen. Zo ook de karateka’s die Suriname binnenkort zullen uitdragen. Sommigen hebben al eerder meegedaan aan de open kampioenschappen op Curaçao en gaan voor dezelfde of betere prestaties’’. Aldus Andre Joekoe.
De open kampioenschappen zullen plaatsvinden in oktober. Ook in Nederland was er een vertegenwoordiging vanuit de Surinaamse karateka’s. Jediah Finisie heeft het afgelopen weekend zilver behaald tijdens de U21 Open karate
kampioenschappen in Almere, Nederland. Door zijn prestaties is hij door andere organisaties uitgenodigd voor wedstrijden.
-Jeanine Wilfrid-/- Anastacia Derby-