Uitblinker Onana: tegen PSV wil ik weer zo zijn

18 September 2019

Comments: 0

Woensdag 18 September 2019 – André Onana werd gisteren tijdens de Champions league wedstrijd verkozen tot man van de wedstrijd. Ajax wist met 3-0 te winnen van Lille. De Kameroener hield met een paar fraaie reddingen zijn doel schoon. “Ik doe gewoon mijn werk. Natuurlijk is het belangrijk voor me dat we geen goal tegen hebben gekregen, maar het zegt ook veel over onze verdedigers. We moeten zo doorgaan en ik ook. Het was een fantastische avond voor me, maar tegen PSV wil ik weer zo goed zijn”, aldus Onana, die daarmee alvast vooruitblikt op de Eredivisie van zondag.
Opvallend is dat de 23-jarige Onana, die sinds de zomer van 2016 eerste doelman is van Ajax, al zijn wedstrijden verloor in Eindhoven. “Ik hoorde al dat we ruim drie jaar niet hebben gewonnen bij PSV. Het is ook een goede ploeg. Ik verwacht veel van ze, maar ik weet ook dat wij beter zijn. We zijn er klaar voor.”
PSV tegen Ajax begint zondag om 20.45 uur.
-nu.nl-