50e keer raak voor Messi uit vrije trap: herbeleef zijn beauty’s

30 October 2019

Comments: 0

Woensdag 30 oktober 2019 – Lionel Messi scoorde in de gewonnen wedstrijd tegen Real Valladolid (5-1) opnieuw uit een vrije trap. Voor de ster van Barcelona was het al de 50e keer in zijn carrière dat hij vanuit zo’n spelsituatie raak wist te schieten.
Het grootste deel van de rake vrije trappen scoorde de Argentijn in het shirt van zijn club. Ruim 44 vonden plaats voor Barcelona, terwijl hij in als international 6x het net wist te vinden.
De 1e succesvolle vrije trap van Messi vinden we terug in 2008. Toen schoot hij raak tegen Atletico Madrid. In de Spaanse competitie scoorde hij echter de meeste vrije trappen tegen stadsrivaal Espanyol. Maar liefst 6 vrije trappen belandden daarbij achter de keeper in het doel.

Klik hier om de video te bekijken. 
-sportnieuws.nl-