Bokskampioene geeft uitdager kus tijdens stare down en krijgt platte hand (video’s)

5 October 2019

Comments: 0

Zaterdag 5 oktober 2019 -Ophef in de vrouwelijke bokswereld! De Poolse Ewa Brodnicka gaf de regerend WBO-titelhoudster Edith Soledad Matthysse tijdens de stare down, net na de weging, zomaar een kus op de mond. Matthysse was hier niet van gediend en gaf Brodnicka gelijk een bitchslap waarna er een mini-schermutseling volgde.
De 35-jarige Brodnicka, kampioene in het lichtgewicht, verdedigt vrijdag haar titel in het Poolse Czestochowa. Ook lachte ze naar Matthysse net nadat ze de kus gaf. Die laatste dacht niet na en haalde meteen uit, waarna de bonje ook wel meteen weer klaar was.
Jerry, Jerry!
De promoter van dienst haalde de 2 gelijk uit elkaar maar kon zijn lach niet inhouden. De 39-jarige Matthysse, die uit een beroemde Argentijnse boksfamilie komt, is een geduchte tegenstander voor Brodnicka. Ze verloor maar liefst 10 gevechten, maar won er wel 16 op het hoogste niveau. Interessante cijfers als de dames voor ‘het echie’ gaan in de ring!

Klik hier voor de video .  

-sportnieuws.nl-