Geblesseerde Memphis niet met Oranje naar Wit-Rusland

12 October 2019

In: Sport
Comments: 0

Zaterdag 12 oktober 2019 – Memphis Depay doet zondag niet mee met het Nederlands elftal aan de EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Wit-Rusland. De aanvaller heeft een bovenbeenblessure, meldt de KNVB vrijdag.

De 25-jarige Memphis was donderdag nog twee keer trefzeker tegen Noord-Ierland en had zo een grote bijdrage aan de 3-1-zege. Oranje pakte daardoor de koppositie in groep C.

Bondscoach Ronald Koeman roept geen vervanger op voor de aanvaller van Olympique Lyon, waardoor Oranje zaterdag met 22 spelers naar Wit-Rusland afreist.

Memphis is onder Koeman altijd zeker van een basisplaats als spits en is uitgegroeid tot een van de smaakmakers bij Oranje. De oud-speler van PSV en Manchester United was in 51 interlands negentien keer trefzeker voor Oranje.

-nu.nl-