Ibrahimovic geeft kinderen in Malmö vrij van school

8 October 2019

In: Sport
Comments: 0

Dinsdag 08 oktober 2019 – Zlatan Ibrahimovic heeft de schoolkinderen van geboortestad Malmö via twitter toestemming gegeven vanmiddag wat eerder vrij te nemen van school. In de loop van de dag wordt er namelijk een standbeeld van de Zweedse aanvaller onthuld.

Zlatan vindt dat daarbij zo veel mogelijk mensen aanwezig moeten zijn. ,,Ik geef alle kinderen vrij om de ceremonie bij te kunnen wonen”, twitterde de oud-international, tegenwoordig actief in de Verenigde Staten. De verwachting is dat Ibrahimovic zelf ook aanwezig is. De autoriteiten van Malmö lieten overigens wel weten dat Zlatan niet bevoegd is schoolkinderen vrij te geven, en dat de oproep daarom niet al te serieus moet worden genomen.

-ad.nl-