Qatar-avontuur Nawien Bepat voorbij

16 October 2019

Comments: 0

Dinsdag 15 oktober 2019 – De Surinaamse worstelaar Nawien Bepat van Jai Hind Nickerie heeft meegedaan aan de eerste editie van de ANOC Beach Games, welke in Doha, Qatar, gehouden wordt. Bepat is in de klasse -70kg ingedeeld in poule B. Hierin zijn 4 worstelaars ingedeeld. In poule A zitten er 5 worstelaars.
Bepat verliest alle wedstrijden
Eerste wedstrijd van de 40-jarige Portugees Hugo Da Silva verloren. Het werd 5-0 voor de Portugees (1-1-3).
Tweede wedstrijd van Roemeen Coman met 3-0.
derde wedstrijd in groepsfase en wel tegen de Griek Niko Arizmanidis met 3-0.
Hierdoor is Bepat uitgeschakeld voor verdere deelname. Uit het deelnemersveld van 9 personen was Bepat de enige met een wild card. Alle 8 anderen hadden zich gekwalificeerd. Bepat was met 19 jaar ook de jongste deelnemer. Bepat is samen met zijn coach Safiek Gowrie afgereisd.
-Anastacia Derby-/Surinaamse worstelfederatie-