Basketballers van Lakers pakken 7e NBA-zege op rij

9 November 2019

Comments: 0

Zaterdag 9 november 2019 – De basketballers van Los Angeles Lakers zijn op dreef in de Amerikaanse NBA. De ploeg wint met 95-80 van Miami Heat en dat is al de 7e zege op rij. Anthony Davis en LeBron James waren de topschutters bij de Lakers met respectievelijk 26 en 25 punten. Met 7 overwinningen tegen 1 verliesbeurt is het Californische team koploper in de westelijke divisie.

Raptors winnen ook
Titelverdediger Toronto Raptors versloeg New Orleans Pelicans met 122-104. Topscorer bij de Canadese ploeg was Pascal Siakam met 44 punten. Tegenvaller voor de Raptors was het uitvallen van Kyle Lowry. De point guard blesseerde zijn linkerduim. Serge Ibaka moest de wedstrijd voortijdig verlaten met een verstuikte enkel.

-sportnieuws.nl-