Geplaagde Golden State Warriors verliezen ook van Houston Rockets

7 November 2019

Comments: 0

Donderdag 7 november 2019 -Dankzij de Houston Rockets hebben de Golden State Warriors wéér verloren in de NBA. Onder aanvoering van James Harden, die 36 punten bij elkaar gooide en ook nog 13 assists gaf, waren de Rockets met 129-112 te sterk voor de club die de afgelopen 5 seizoenen steeds in de finale van de Amerikaanse topcompetitie stond.

Met slechts 2 zeges tegenover nu al 6 nederlagen zijn de Warriors slecht begonnen aan het nieuwe jaar. De ploeg uit Oakland mist vedette Stephen Curry, die vorige week een breuk in zijn linkerhand opliep en 3 maanden moet herstellen.
Coach Steve Kerr mist daarnaast ook de geblesseerde Klay Thompson (gescheurde kruisband) en Draymond Green (vinger), waardoor zo’n beetje al z’n topspelers aan de kant staan.

Geen Klauw, wel Giannis
Titelhouder Toronto Raptors versloeg Sacramento Kings met 124-120. Pascal Siakam was belangrijk voor de Canadese formatie met 23 punten en 13 rebounds. Milwaukee Bucks won met 129-124 bij Los Angeles Clippers, dat Kawhi Leonard miste. Giannis Antetokounmpo kwam bij de Bucks tot 38 punten en 16 rebounds.
-sportnieuws.nl-